2019 Yılı Akademik Teşvik Ödeneği Sonuç Listesi

Duyuru için tıklayınız.

Akademik teşvik ödeneği yönetmeliği düzenleme çalışmaları sonucunda yeni başvuru takvimi yayınlanmıştır.

Üniversitemiz akademik teşvik başvuru dosyaları ile ilgili formlarda güncelleme yapılmıştır.

2018 YILI AKADEMİK TEŞVİK BAŞVURULARI YARDIM

Bilgi için tıklayınız.

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞININ AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ İLE İLGİLİ YAZISI EKTEDİR

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının Akademik Teşvik Ödeneği İle İlgili Yazısına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ